menu
Kinemagic: ruim 45 jaar ervaring
het plezier van water!
Al onze producten zijn ontworpen volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid
ce-markering-img1
banner1
Kinemagic van Kinedo 

Met Kinemagic van Kinedo geniet u zorgeloos van een comfortabele douche. Niet voor niets is onze slogan 'het plezier van water'. Als douchefabrikant begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor u is. Met een inloopdouche van Kinemagic kunt u weer heerlijk veilig en comfortabel douchen.

Wij plaatsen uw douche binnen 1 dag, zonder grote verbouwing. Uw oude bad voeren wij gratis voor u af, dus u heeft nergens omkijken naar. We hebben 4 series voor u, afhankelijk van uw behoeften, budget en inrichtingswensen: Essentiel, Design, Serenite en Serenite Plus.

Het Kinemagic testlab

Onze inloopdouches zijn ontwikkeld volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast testen we onze eigen douches op extra elementen die niet voorgeschreven zijn. Dit alles voor een optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze inloopdouches, want we willen u alleen het beste bieden. Daarom geven wij ook twee jaar garantie op de materialen en vijf jaar garantie op waterdichtheid.

Mocht u een probleem hebben met uw Kinemagic inloopdouche of is er iets niet helemaal duidelijk?

Bel gratis naar onze klantenservice: 0800 - 71 540

We staan u graag te woord.

Kinemagic_Klantenservice
Kingemagic-onderzoek-en-ontwikkeling
ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Als douchefabrikant met meer dan 45 jaar ervaring in de sanitairbranche streven we continu naar het verbeteren en vernieuwen van onze inloopdouches.

Onze ambitie is om uw verwachtingen qua design, functionaliteit en welzijn te overtreffen en u een sensationele douche-ervaring te bieden voor een aangename prijs.

Kingemagic-onderzoek-en-ontwikkeling

Veiliger en voordeliger douchen?

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief en ontvang relevante tips en kortingen via e-mail.

U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.
Uiteraard gaan we voorzichtig om met uw gegevens en worden deze niet gedeeld met andere partijen.

1419
nl