ALTIJD GEÏNSTALLEERD DOOR
& EEN VAKMAN UIT UW BUURT

Altijd bij u in de buurt

Bij de aankoop van uw nieuwe inloopdouche is deskundig advies ontzettend belangrijk. Kinemagic wordt verkocht via de erkende badkamerspeciaalzaak, waar vakmensen de tijd nemen om u uitgebreid te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Zij hebben alle kennis, ervaring en producten in huis om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Meer informatie of vrijblijvend advies aan huis? Dankzij onze samenwerking met sanitair speciaalzaken door heel Nederland, vindt u gegarandeerd ook bij u in de buurt een erkend en vertrouwd adres. Op onze dealer pagina vindt u een overzicht van al onze aangesloten vakmensen. Of bel gratis met 0800 – 71 540.

De installatie van een veilige inloopdouche van Kinemagic zal vaak binnen 1 dag gerealiseerd zijn. Uw vakman heeft namelijk ervaring met het vervangen van uw bad voor een inloopdouche. Zo hoeft de vakman geen voorbereidende werkzaamheden aan de muren en de vloer te doen en het tegelwerk hoeft niet verwijderd of afgewerkt te worden.

De douchecabine wordt geleverd als compleet pakket, inclusief duidelijke herkenbare onderelen, voor een foutloze montage. Een Kinemagic inloopdouche is direct aansluitbaar op de bestaande leidingen. Uw vakman kan zo zonder veel moeite het kraanwerk en de afvoer monteren.