WE GEBRUIKEN ALLEEN
DE BESTE MATERIALEN

Topkwaliteit

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze douchesystemen, want we willen u alleen het beste bieden. Zo zijn de panelen van onze inloopdouches gemaakt van veilig glas en voorzien van biotec douchebakken.

Biotec

De douches van Kinemagic zijn voorzien van biotec thermische- en geluidsisolatie. Naast uitstekende geluidsdemping blijven uw voeten lekker warm door de thermische isolatie.

Glazen panelen

Als we zeggen dat onze glazen wanden/panelen veilig zijn, dan zijn ze ook echt veilig. Al onze producten voldoen aan de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid en worden regelmatig getest. Dat testen doen we in ons eigen Test Lab. Bekijk op de pagina ‘Over Kinemagic‘ het testfilmpje.

Onze douches (vanaf serie Design) zijn standaard al compleet uitgevoerd. Zo kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden: wel of geen decorglas, als walk-in model of met schuifdeuren. U krijgt altijd een thermostaatkraan en een zeer lage instap.

Grohe kraanwerk

Bij de Serenite Plus inloopdouche leveren we Grohe kraanwerk met een magnetische handdouche. Extra comfortabel en een nog hogere kwaliteit, passend bij de luxe uitstraling van de Serenite Plus.

Testlab

Kinemagic beschikt over een eigen testlab. Drie technici voeren meer dan 50 testen uit in een 350m2 groot testlab met 6 apparaten en 9 testbanken. Zo kunnen we maximale kwaliteit garanderen.